Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τοτος


Είναι ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα τους έχει βάλει θέμα έκθεσης για τα βουνά. 
Γράφει ο Τοτός : είχαμε πάει με το μπαμπά μου και τη μαμά μου σε ένα μεγάλο βουνό και ο μπαμπάς μου εξηγούσε για τα βουνά αλλά ξαφνικά έπιασε μια δυνατή βροχή και μπήκαμε σε ένα σταύλο να προφυλακτούμε, εκεί ήταν ένας ταύρος, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα, και ο ταύρος... γαμούσε την μαύρη αγελάδα.
Η δασκάλα τον φωνάζει στην έδρα και του λέει : Τοτέ πολύ ωραία η έκθεση σου αλλά σε παρακαλώ πολυ να μην ξαναχρησιμοποιήσεις την λέξη "γαμούσε", μπορείς να πείς ότι....τις επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη και εμείς θα καταλάβουμε. Εντάξει κυρία λέει ο Τοτός.
Την άλλη μέρα έκθεση για τα ποτάμια, Τοτός : είχαμε πάει με τους γονείς μου σε ένα μεγάλο ποτάμι αλλά έπιασε μια βροχή και μπήκαμε σε ένα σταύλο όπου ήταν ένας ταύρος, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα και ο ταύρος ΓΑΜΟΥΣΕ την μαύρη αγελάδα.
ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ!!! η δασκάλα, δε σου είπα να γράφεις ότι της επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη? εεεε??, ΟΚ κυρία συγνώμη λέει ο Τοτός.
Την άλλη μέρα έκθεση για τις πεδιάδες. 
Τοτός :Είχαμε πάει σε μια μεγάλη πεδιάδα, ωραία και καταπράσινη αλλά έπιασε μια δυνατή βροχή και μπάινουμε σε έναν σταύλο όπου ήταν 
ένας ταύρος
μια άσπρη αγελάδα και
μια μαύρη αγελάδα
και ο ταύρος επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στην μαύρη αγελάδα...
ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου