Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Έξυπνα gadgets για την κουζίνα




Χρονόμετρο για… αυγά!
Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsΔεν ξέρεις να βράσεις ούτε ένα αυγό; Μ’ αυτή τη συσκευή δεν έχεις δικαιολογία. Πρόκειται για ένα χρονόμετρο σε σχήμα αυγού, που απλά τα τοποθετείς μαζί με τα αυγά στην κατσαρόλα. Σε ειδοποιεί μ’ ένα απλά ηχητικό μήνυμα(τύπου «μπιπ») όταν το νερό βράζει και όταν το αυγό σου είναι έτοιμο σε ειδοποιεί μ’ ένα ωραίο τραγουδάκι. Σου δίνει και την επιλογή να διαλέξεις αν θες το αυγό σου μελάτο ή σφιχτό!
Τηγανάκι Καρδιά
Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsΚαι μιας και ξεκινήσαμε με τ’ αυγά ας μείνουμε λίγο ακόμα. Πρώτη φοράστο σπίτι σου και το μόνο που μπορείςνα τις φτιάξεις είναι αυγά τηγανιτά; Θες να την εντυπωσιάσεις στο πρωινό που θα της ετοιμάσεις; Κάντο με στυλ. Τηγανάκι σε σχήμα καρδιάς, για τ’ αυγά σου και όχι μόνο. Είναι αντικολλητικό και πολύ εύκολο στο καθάρισμα.
Στην ώρα τους!
Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsΤο απόλυτο εργαλείο του ψήστη για το μπάρμπεκιου. Είναι εξοπλισμένη μ’ ένα ψηφιακό προγραμματισμένο χρονοδιακόπτη που σ’ ενημερώνει ηχητικά πότε πρέπει να γυρίσεις το κρέας. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του gadget είναι ότι όχι απλά σου δίνει επιλογή για το κρέας(μπριζόλα, μπιφτέκι κτλ), αλλά διαλέγεις και το πάχος του και την θερμοκρασία ψησίματος(grill , χαμηλή, μεσαία η υψηλή. Κι όλο αυτό έχει ένα αποτέλεσμα: το τέλειο ψήσιμο.
Βutchers apron
Και μένω για λίγο ακόμα στο μπάρμπεκιου. Γίνετε ψήστης χωρίς ποδιά; Η ποδιά αPerierga.gr - Έξυπνα gadgetsυτή αποτελεί ένα φόρο τιμής στους χασάπηδες που φρόντισαν το παιδάκι που ψήνεις να φτάσει στα χέρια σου. Είναι one size και προσαρμόζεται σ’ όλα τα σώματα.
Βρύση με LED φωτισμό
Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsΦτιάξε ατμόσφαιρα στην κουζίνα σου μ’ έναν πρωτότυπο φωτισμό. Η συγκεκριμένη βρύση διαθέτει έναν εσωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας, και ανάλογα με το αν το νερό είναι κρύο ή ζεστό, αλλάζει και ο φωτισμός από μπλε σε κόκκινο. Μόλις κλείσεις τη βρύση το φως κλείνει αυτόματα.
Τέρμα τα κλάματα… Γυαλιά για καθάρισμα κρεμμυδιών
Δοκίμασες όλα τα μυστικά της γιαγιάς σου, αλλά ακόμα κλαις κάθε φορά που καθαρίζεις κρεμμύδια. Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsΔοκίμασε τα γυαλιά για καθάρισμα κρεμμυδιών. Προστατεύουν τα μάτια σου απ’ τα δάκρυα και το ενοχλητικό τσούξιμο και δεν εμποδίζουν ή παραμορφώνουν την όραση σου.
Ο αστυνομικός του ψυγείου σου
Perierga.gr - Έξυπνα gadgetsΟ συγκάτοικός σου συνεχώς πεινασμένος, «κλέβει» το ψυγείο σου. Ή μήπως κάθε φορά που κάνεις δίαιτα «κλέβεις» μόνος σου το ψυγείο σου τα βράδια; Με αυτό το gadget κοιμήσου ήσυχος. Λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει έναν αισθητήρα κίνησης που αντιλαμβάνεται όποιον πλησιάσει το ψυγείο σου και σε ειδοποιεί ηχητικά.

πηγή: men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου